In- , verkoop en terugkoop op basis van goud.

  • Directe uitbetaling
  • Diverse tweedehands sieraden
  • Terugkoop mogelijk

Goud terugkopen in Rotterdam

Bij Barlek Edelmetaal kunt u terecht als u uw goud wilt terugkopen. Wij begrijpen dat uw gouden sieraden en objecten niet alleen financiële waarde, maar ook emotionele waarde voor u kunnen hebben. Wanneer u kiest om uw goud terug te kopen, dan zorgen wij ervoor dat het proces soepel, transparant en betrouwbaar verloopt. Ons team van experts staat klaar om u te assisteren en te garanderen dat u uw goud tegen eerlijke en concurrerende voorwaarden kunt terugkopen.

Hoe kunt u goud terugkopen?

Goud terugkopen is een proces dat duidelijke afspraken en transparantie vereist. Wanneer u uw goud verkoopt met de intentie het later terug te kopen, wordt er een contract opgesteld met een looptijd van minimaal drie maanden. Dit contract bevat gedetailleerde informatie over de ingeleverde items, inclusief gewicht en waarde. De kosten voor het terugkopen bedragen 4,5% per maand over het geleende bedrag. Voorafgaand aan het verpanden, dient u enkele dagen van tevoren contact op te nemen met uw contractnummer, zodat wij uw sieraden tijdig kunnen voorbereiden. Indien nodig, kunnen we samen met u de mogelijkheden bespreken voor het verlengen van het contract of gedeeltelijke aflossingen.

Wij bieden u de beste voorwaarden voor de verkoop van goud

Neem contact op

Kom langs bij ons in de winkel

Bent u geïnteresseerd in het terugkopen van goud en wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan vandaag nog contact met ons op of kom langs bij onze winkel in Rotterdam. Ons deskundige team staat klaar om u te voorzien van alle benodigde informatie en begeleiding. Wanneer wij goud of gouden sieraden van u kopen of belenen dient u minimaal 18 jaar te zijn en een geldige legitimatie is verplicht. Bij ons kunt u rekenen op een professionele en klantgerichte aanpak voor het terugkopen van uw goud. Ontdek hoe ons bedrijf u kan helpen om uw waardevolle bezittingen veilig en eenvoudig terug te kopen.

Bezoek onze winkel en ontvang direct contant geld voor uw goud