In- , verkoop en terugkoop op basis van goud.

  • Directe uitbetaling
  • Diverse tweedehands sieraden
  • Terugkoop mogelijk

Pandjeshuis in Rotterdam

Bij pandjeshuis Barlek Edelmetaal in Rotterdam kunt u terecht voor een snelle en betrouwbare service. Als specialist in de inkoop, de verkoop en het verpanden van goud, bieden wij u de zekerheid en professionaliteit die u zoekt. Ons pandjeshuis staat bekend om eerlijke prijzen en transparante transacties, wat ons de voorkeurskeuze maakt voor particuliere klanten.

Al meer dan 25 jaar een gewaardeerd pandjeshuis in Rotterdam

Wilt u uw goud verkopen, kopen of gebruik maken van onze terugkoopoptie? Wij nemen uw goud of gouden sieraden in en er is ook een mogelijkheid om het tijdelijk onder te brengen bij ons. Je goud verpanden is een eenvoudige en veilige manier om tijdelijk aan contant geld te komen zonder uw waardevolle bezittingen voorgoed te verliezen. U verpandt uw goud in ruil voor contant geld. Later kunt u uw goud weer terugkopen voor dezelfde prijs met rente. Je goud verpanden wordt steeds interessanter als je te maken krijgt met een onverwachte uitgave of een tijdelijke financiële behoefte. Ons bedrijf biedt u hiervoor flexibiliteit en snelheid. Verpanden is de oplossing die u zoekt. Bij het verkopen of verpanden van uw goud of gouden sieraden dient u minimaal 18 jaar te zijn en een geldige legitimatie is verplicht.

Wij bieden u de beste voorwaarden voor de verkoop van goud

Neem contact op

Bel of bezoek ons voor verkoop, inkoop of terugkoop van goud

Zit u even in geldnood, dan bieden wij u de oplossing! Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen met al uw vragen en zorgen. Barlek Edelmetaal biedt u de beste voorwaarden voor de verkoop en inkoop van goud. U krijgt altijd een eerlijke prijs en directe uitbetaling.

Bezoek onze winkel en ontvang direct contant geld voor uw goud