In- , verkoop en terugkoop op basis van goud.

  • Directe uitbetaling
  • Diverse tweedehands sieraden
  • Terugkoop mogelijk

Uw sieraden belenen in Rotterdam

Bent u van plan om uw gouden sieraden te belenen in Rotterdam voor directe financiële oplossingen? Dan bieden wij u een snelle en betrouwbare manier om tijdelijk geld te verkrijgen zonder uw kostbare sieraden definitief te verkopen. Ons proces is ontworpen om u de flexibiliteit te geven die u nodig heeft, terwijl uw gouden sieraden veilig bij ons worden bewaard. Bij Barlek Edelmetaal in Rotterdam ontvangt u een eerlijke en transparante service.

Alle sieraden belenen wij voor een eerlijke prijs

Bij ons pandjeshuis kunt u alle soorten gouden sieraden belenen, van ringen en kettingen tot armbanden en oorbellen. Het proces van sieraden belenen in onze winkel is eenvoudig en duidelijk. Wij beoordelen de waarde van uw gouden sieraden op basis van hun gewicht en zuiverheid. Vervolgens bieden wij u een lening met een contract aan dat een standaard looptijd heeft van minimaal drie maanden. De kosten voor het belenen bedragen 4,5% per maand over het geleende bedrag. U behoudt het recht om uw sieraden op elk moment terug te kopen door het geleende bedrag plus de rente te betalen. Onze werkwijze garandeert dat u altijd een eerlijke prijs ontvangt voor uw gouden sieraden. Wanneer wij goud of gouden sieraden van u kopen of belenen dient u minimaal 18 jaar te zijn en een geldige legitimatie is verplicht.

Wij bieden u de beste voorwaarden voor de verkoop van goud

Neem contact op

Kom langs in de winkel om de waarde van uw sieraden te bepalen

Heeft u interesse gekregen in het belenen van uw goud of sieraden en zoekt u een betrouwbare partij? Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden. Maak zelf kennis met hoe eenvoudig het is om uw gouden sieraden te belenen. Wilt u toch liever uw gouden sieraden verkopen, dan is dat ook een optie. Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs in de winkel voor een vrijblijvend adviesgesprek met onze experts.

Bezoek onze winkel en ontvang direct contant geld voor uw goud