In- , verkoop en terugkoop op basis van goud.

  • Directe uitbetaling
  • Diverse tweedehands sieraden
  • Terugkoop mogelijk

Uw sieraden verkopen in Rotterdam

Bij Barlek Edelmetaal, gevestigd in Rotterdam, kunt u uw gouden sieraden verkopen en profiteren van een snelle, veilige en eerlijke transactie. Wij kopen uw gouden sieraden in tegen concurrerende prijzen en zorgen voor een duidelijk en eenvoudig proces. Of u nu oude, ongebruikte sieraden heeft of erfstukken die u wilt verkopen: wij bieden u de beste prijs voor uw items. Gouden sieraden verkopen aan ons betekent dat u kunt rekenen op een betrouwbare en professionele service.

Uw sieraden verkopen aan ons voor een eerlijke prijs

Bij ons pandhuis testen en evalueren wij uw gouden sieraden zorgvuldig om u een eerlijke prijs te kunnen bieden. Ons proces begint met een grondige inspectie van uw sieraden, waarbij wij gebruik maken van nauwkeurige meetinstrumenten om het gewicht en de zuiverheid van het goud te bepalen. Vervolgens baseren wij onze prijs op de actuele goudkoers, zodat u altijd zeker bent van een juiste vergoeding. Of het nu gaat om ringen, kettingen, armbanden of oorbellen: wij kopen alle soorten gouden sieraden in. Wanneer wij goud of sieraden van u kopen of belenen dient u minimaal 18 jaar te zijn en een geldige legitimatie is verplicht.

Wij bieden u de beste voorwaarden voor de verkoop van goud

Neem contact op

Neem contact met ons op

Ontdek de voordelen van het verkopen van uw goud en/of uw gouden sieraden zonder verdere vertraging. Ons deskundige team staat klaar om u door het hele proces te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden. In onze winkel kunt u rekenen op een eerlijke prijs voor het verkopen van uw gouden sieraden en uitstekende service. Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bezoek onze winkel en ontvang direct contant geld voor uw goud