In- , verkoop en terugkoop op basis van goud.

  • Directe uitbetaling
  • Diverse tweedehands sieraden
  • Terugkoop mogelijk

Goud verpanden in Rotterdam

Bij Barlek Edelmetaal bieden wij u de mogelijkheid om goud te verpanden. Een snelle en veilige manier om direct contant geld te ontvangen. Wanneer u er voor kiest om goud te verpanden bij onze winkel in Rotterdam, kunt u erop vertrouwen dat uw waardevolle bezittingen in goede handen zijn en dat u een eerlijke prijs krijgt. Ons deskundige team zorgt ervoor dat het verpandingsproces soepel en transparant verloopt, zodat u met een gerust hart uw financiële doelen kunt bereiken.

Uw goud verpanden in Rotterdam

Bij ons pandhuis kunt u goud belenen en dat biedt u een uitstekende oplossing wanneer u tijdelijk extra financiële middelen nodig heeft zonder uw goud definitief te verkopen. U krijgt bij het belenen van goud een lening op basis van de waarde van uw goud, waarbij u het recht behoudt om uw goud later terug te kopen. Dit proces is eenvoudig en flexibel. Voorafgaand aan het verpanden, dient u enkele dagen van tevoren contact op te nemen met uw contractnummer, zodat wij uw gouden sieraden tijdig kunnen voorbereiden. Indien nodig, kunnen we samen met u de mogelijkheden bespreken voor het verlengen van het contract of gedeeltelijke aflossingen. Bij het verpanden van goud kunt u snel over het benodigde geld beschikken, terwijl uw kostbare bezittingen veilig bij ons blijven. Wanneer wij goud of gouden sieraden van u kopen of belenen dient u minimaal 18 jaar te zijn en een geldige legitimatie is verplicht.

Wij bieden u de beste voorwaarden voor de verkoop van goud

Neem contact op

Kom langs in onze winkel

Ons vriendelijke en ervaren team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw situatie. Of het nu gaat om het verpanden van goud of het kopen van goud. Wij bieden u een betrouwbare en transparante service. Ontdek hoe ons bedrijf u kan ondersteunen bij uw financiële behoeften. Bel ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en wij vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Bezoek onze winkel en ontvang direct contant geld voor uw goud