In- , verkoop en terugkoop op basis van goud.

  • Directe uitbetaling
  • Diverse tweedehands sieraden
  • Terugkoop mogelijk

Uw goud verkopen in Rotterdam

In onze winkel in Rotterdam bent u aan het juiste adres voor het verkopen van uw goud. Barlek Edelmetaal biedt u een eerlijke prijs voor uw gouden sieraden en objecten, ongeacht hun staat. Wanneer u kiest om uw goud te verkopen, kunt u rekenen op transparante en betrouwbare service. Ons team van deskundigen zorgt ervoor dat u het maximale uit uw waardevolle bezittingen haalt. Binnen ons bedrijf streven we ernaar om u een zorgeloze en efficiënte ervaring te bieden bij het verkopen van uw goud.

Onze werkwijze bij het verkopen van uw goud

Wanneer u besluit uw goud of sieraden aan ons te verkopen, hanteren wij een eenvoudig en duidelijk proces. Eerst beoordelen wij het gewicht en de zuiverheid van uw goud met behulp van nauwkeurige meetinstrumenten. Vervolgens bieden wij u een prijs op basis van de actuele goudprijs. Wanneer u akkoord gaat met deze prijs, krijgt u het bedrag direct in contant geld mee. Ons proces voor het inkopen van goud is snel en transparant, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wanneer wij goud of gouden sieraden van u kopen of belenen dient u minimaal 18 jaar te zijn en een geldige legitimatie is verplicht.

Wij bieden u de beste voorwaarden voor de verkoop van goud

Neem contact op

Kom langs voor een eerlijke prijs van uw goud

Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Bij onze winkel in Rotterdam staat service voorop en bieden wij juiste prijzen aan. Ontdek hoe eenvoudig en voordelig goud verkopen kan zijn. Daarnaast is het bij ons mogelijk om goud te kopen. Wij hebben een breed assortiment aan gouden sieraden. Bel ons op nu voor een afspraak of loop gewoon binnen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bezoek onze winkel en ontvang direct contant geld voor uw goud